Goed verzekerd
Onbezorgd genieten

Goed verzekerd op reis

Onbezorgd op vakantie gaan is belangrijk. Daarom zijn er reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen die u verzekeren voor risico’s die u niet had verwacht. Een reisverzekering dekt personenhulp maar is altijd uit te breiden met aanvullende diensten als bijvoorbeeld geneeskundige kosten of wintersport. Een annuleringsverzekering sluit u af wanneer u onverwachts niet op vakantie kunt of voor ongebruikte reisdagen. Beide verzekeringen kunnen voor een kortlopende of doorlopende periode afgesloten worden. Euronature werkt samen met de specialist op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen voor een onbezorgde reis, namelijk A.S.R.

Doorlopende verzekering voor reizen

Zonder zorgen op vakantie. Waar u ook naartoe gaat, met een verzekering voor reizen van A.S.R.  gaat u goed voorbereid op vakantie. Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heeft u met de doorlopende verzekering voor reizen meteen al uw trips verzekerd.

Kortlopende reisverzekering

De Kortlopende Reisverzekering van A.S.R. is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra's bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert.

Kortlopende annuleringsverzekering

Met een heerlijke vakantie in het vooruitzicht mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van A.S.R. is dan ideaal.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail