Euronature en NFN

Euronature is zakelijk samenwerkingspartner van NFN Open & Bloot de belangenorganisatie voor naaktrecreanten in Nederland. Met elkaar werken we aan de promotie van naaktrecreatie en zorgen we voor een veilige en prettige manier van bloot recreëren.

 

Wat doet NFN?

NFN (Naturisten Federatie Nederland) is belangenbehartiger, ledenorganisatie en informatieplatform voor naaktrecreërend Nederland. Al sinds 1961 zet NFN zich in voor iedereen die graag bloot ontspant. Dat zijn zo’n 2 miljoen Nederlanders!

 

  • Belangenbehartiging staat hoog op de agenda. NFN zorgt ervoor dat de plekken waar u in uw blootje kunt genieten ook blijven bestaan. Ze adviseren gemeentes en recreatieschappen over geschikte blootlocaties, helpen ondernemers met het opzetten van campings en strandpaviljoens en ze staan verenigingen met raad en daad bij.

 

  • NFN mengt zich in het maatschappelijk debat en maakt naaktrecreatie bespreekbaar. Niet iedereen in Nederland weet al hoe fijn het is om zonder kleren rond te lopen. Sommige mensen hebben een verkeerd beeld van wat er gebeurt op naaktstranden of -campings. NFN zorgt ervoor dat de beeldvorming over naaktrecreatie positief verandert.
    • NFN regelt voor de ruim 55.000 leden aantrekkelijke kortingen, speciale acties en evenementen.
    • NFN maakt viermaal per jaar een mooi en inspirerend lifestyle magazine.

 

  • NFN spreekt met haar nieuwste merk BlootGewoon! een bredere doelgroep aan; mensen die bewust in het leven staan en daar zoveel mogelijk mooie ervaringen uit willen halen. BlootGewoon! is er voor iedereen die het heerlijk vrij vindt voelen om zo nu en dan bloot te recreëren. Of dat nu op het naaktstrand, in de sauna of bij een leuke B&B in Frankrijk is. Als het kan en mag is het mooi meegenomen, maar het is ook prima als dit eens niet het geval is.

 

Meer informatie en lid worden: NFN Open & Bloot

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail