Met de auto overvaren
Ferry overtochten
naar Corsica

Ferry overtochten

Gaat u naar een naturistencamping op Corsica en gaat u met eigen auto? Dan is het mogelijk om met de auto over te varen vanuit Zuid-Frankrijk of Italië per ferry. Wij werken samen met Corsica Ferries, een betrouwbare partner voor overtochten. De opstapplaatsen in Italië zijn Savona en Livorno. In Frankrijk stapt u op in Nice of Toulon. Op Corsica komt u aan in één van de volgende havens: Bastia, Ajaccio, Porto-Vecchio, Calvi of Ile Rousse.

 

> Meer informatie & reserveren bij Corsica Ferries

 

Aan boord kunt u zich vrij begeven in alle openbare ruimtes waaronder het restaurant (self service), de (snack)bar, salons en winkeltjes. Deze faciliteiten verschillen per boot. Voor de nachtovertochten kunt u een hut reserveren om uitgerust op uw bestemming aan te komen of uw (terug)reis verder voort te zetten. De hutten verschillen qua indeling onderling per boot.

 

Tarieven

Op voorhand zijn wij niet in staat om de beschikbaarheid en de prijzen aan te geven aangezien deze per dag kunnen verschillen. Voor informatie over dienstregelingen en prijzen kunt u contact opnemen met onze reisspecialisten, tel +31 (0) 416 35 20 40 of per e-mail: info@euronature.nl.

 

Reserveren
Om een reservering te maken zijn bepaalde gegevens van het paspoort vereist. Daarnaast moeten het merk, model, kenteken en de afmetingen van uw voertuig opgegeven worden. Voor alle voertuigen hoger dan 2,20 meter en/of breder dan 2 meter geldt een toeslag. In geval van onvolledige of onjuiste aangifte, behoudt de maatschappij zich het recht voor inscheping te weigeren of betaling te eisen, zelfs over de heenreis indien deze al heeft plaatsgevonden. Per boeking (alleen boekingen per telefoon en e-mail) wordt een bedrag van € 29,00 in rekening gebracht.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail