Rhodos
Rhodos
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie Rhodos

Met zonnige, warme zomers is Rhodos een ideale bestemming voor een naturistische vakantie. Prachtige stranden, een bloeiend uitgaansleven en een interessant achterland: Rhodos heeft het allemaal. Er is één naturistenhotel op Rhodos: Viva Tourismo Naturist Resort. Het eiland ligt in de Egeïsche Zee, het deel van de Middellandse Zee tussen Griekenland en Turkije, slechts een paar kilometer ten zuiden van Turkije.

De bestemmingen op Rhodos

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Viva Tourismo Naturist Resort
6,8
Viva Tourismo Naturist Resort
Griekenland - Rhodos
  • Kleinschalig hotel
  • Zwembad
  • Adults Only 18+

Meer over Rhodos

Naturistenstranden Rhodos

In een natuurlijke baai vlakbij Faliraki vindt u naturistenstrand Mantomata, het bestaat uit zand en steentjes. Het water is erg helder. Ook Tsambika is een prachtig naturistenstrand met fijn zand en een paar kiezels. Het turquoise water nodigt uit voor een heerlijke duik. De naturistenstranden liggen ongeveer 30 minuten van rijden vanuit Viva Tourismo Naturist Resort.

 

Bezienswaardigheden Rhodos

Rhodos heeft een lange geschiedenis, waarvan u op veel plaatsen de sporen terugvindt, zoals de overblijfselen van de antieke stad Kamiros en het witte handelsstadje Lindos. In Rhodos-stad zijn veel bezienswaardigheden: een indrukwekkende vesting, musea en twee havens. De oude binnenstad heeft veel terrasjes, restaurantjes en souvenirwinkels. Ook natuurliefhebbers zitten goed op Rhodos. In vlindervallei Petaloúdes fladderen van juni t/m augustus vele duizenden vlinders rond.

 

Eten en drinken

De Griekse keuken is voortreffelijk met lekkere souvlaki, mousaka of gyros. In de gezellige Griekse taverna's geniet u van de lekkerste vis- en vleesgerechten.

 

Vliegen naar Rhodos

Vanuit Nederland en Belgie vliegt u rechtstreeks naar Rhodos. De luchthaven ligt 14 km ten zuidwesten van Rhodos-stad. Ook voor vliegtickets naar Rhodos kunt u bij ons terecht.

 

Auto huren

We raden aan om een huurauto bij te boeken. Zo heeft u volledige vrijheid om het eiland te ontdekken. Een huurauto is eenvoudig online bij ons te boeken. Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

 

We wensen u alvast een fijne naturistische vakantie op Rhodos!

Autohuur op Rhodos

Ga op pad! Een huurauto brengt u overal.

Autohuur op Rhodos

Ga op pad! Een huurauto brengt u overal.

Autohuur op Rhodos

Ga op pad! Een huurauto brengt u overal.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail