Naturistische vakanties Hongarije
Hongarije
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie Hongarije

De beste plek voor een naturistische vakantie in Hongarije is het Balatonmeer. Hier zijn verreweg de meeste mogelijkheden voor naaktrecreatie. De naturistencampings die zich hier bevinden liggen vlakbij of direct aan het meer. Het water is gemiddeld drie meter diep en dat betekent een aangename temperatuur, zo tussen de 20 en 26 graden, voor als u in uw blootje een duik wilt nemen. Ook de zandstranden zijn kindvriendelijk, ideaal dus voor een naturistische vakantie met het hele gezin. De omgeving is schoon, mooi en nodigt uit tot lange fietstochten. Vooral rustzoekers doen er goed aan om te kiezen voor een naturistische vakantie in Hongarije.

De bestemmingen in Hongarije

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Camping Berény
7,4
Camping Berény
Hongarije - Balatonmeer
  • Aan het Balatonmeer
  • Animatie voor kinderen
  • Diverse (water)sporten

Meer over Hongarije

Vakantieland Hongarije

Hongarije heeft veel te bieden op gebied van cultuur. Wijnfeesten, festivals met volksdansen, operettes en zigeunermuziek zijn kenmerkend voor Hongarije. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Hongarije want de natuur is nog ruig en ongerept. In de diverse natuurparken leven zeldzame dier- en plantensoorten. Het grootste zoetwatermeer van Europa is in Hongarije te vinden: het Balatonmeer. Het wordt omringd door oude kastelen en kuuroorden. In het noorden van het Balatonmeer vindt u geisers, kratermeren, grotten en vulkanische heuvels. Het oosten bestaat uit een grote laagvlakte met uitgestrekt graslandschap (poesta).

 

Eten en drinken

Hongarije staat bekend om de goulashsoep, een gevulde soep met rundvlees, uien, paprika en aardappels. Van oorsprong komt dit gerecht van de herders die destijds leefden op de poesta met hun vee. Op de menukaart komt over het algemeen veel vlees voor en dat ziet u terug in de ruime keuze aan stoofpotten en Hongaarse worsten. Aan het Balatonmeer komen meer gerechten voor met zoetwatervis zoals snoekbaars en forel die bereid worden op de grill.

 

Vliegen naar Hongarije

Heeft u plannen om met het vliegtuig op vakantie te gaan in Hongarije, dan kunnen wij ook uw vliegticket regelen. De vliegreis naar de hoofdstad Budapest vanuit Nederland duurt ca 1 uur en 45 minuten.

 

Auto huren in Hongarije

Gaat u met het vliegtuig naar Hongarije en wilt u daarna naar uw naturistische bestemming, dan is het aan te raden een huurauto bij te boeken. Uw autohuur in Hongarije kunnen wij ook voor u regelen. Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

 

Wij wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie in Hongarije!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail