USA - Florida
Florida
Naturistische vakanties USA

Naturistische vakantie in Florida (USA)

Het hele jaar is het mooi weer in Florida en dat betekent dat het een uitstekende bestemming is voor een naturistische vakantie. Er is hier volop zon, zee en strand. Florida heeft niet voor niets de bijnaam The Sunshine State! In ons reisaanbod in Florida vindt u Cypress Cove voor een heerlijk rustige naturistische vakantie. Door de centrale ligging in hartje Florida is het een perfecte uitvalsbasis om de vele speciale attracties van Florida te bezoeken. Want behalve zon, zee en strand biedt Florida nog veel meer voor de ondernemende naturist. Een huurauto is onmisbaar op deze bestemming.

De bestemmingen in Florida

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Cypress Cove Nudist Resort
8,2
Cypress Cove Nudist Resort
Noord-Amerika - Florida
  • Gunstig gelegen voor uitstapjes
  • Zwembaden
  • Sportvoorzieningen

Meer over Florida

Over Florida

In het zuidoosten van de Verenigde Staten ligt Florida. Het heeft een subtropisch klimaat. Er valt heel veel te zien: de schitterende westkust met plaatsen als Clearwater, St Petersburg en Naples, de pretparken bij Orlando, het bruisende Miami en het schitterende natuurpark The Everglades.

 

Naturistenstranden

Veel naturisten bezoeken Haulover Beach in Miami, een schitterend wit zandstrand waar u heerlijk naakt kunt zonnen en zwemmen.

 

Eten en drinken

Steaks, burgers, ribs, vis en schaaldieren zijn volop te verkrijgen in Florida. Grote porties en een gratis refill van frisdrankjes zijn eerder regel dan uitzondering. U vindt er volop grote hamburgerketens, pizzeria's, sushitenten etc. De internationale keuken is ruim vertegenwoordigd. Krijgt u het niet op, vraag dan om een doggy bag en neem het mee. Heel gebruikelijk in de Verenigde Staten!

 

Vliegen naar Florida

Het is ruim 11 uur vliegen naar Florida. Ook voor uw vliegtickets kunt u bij ons terecht.

 

Auto huren Florida

Een huurauto in Florida is een must als u niet alleen in het naturistische resort wilt blijven maar ook wat wilt zien. Autohuur in Florida kunt u online boeken bij ons of neem contact met ons op.

 

We wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie in Florida!

Autohuur in Florida

Op weg naar de attracties in Florida? Ga met een huurauto!

Autohuur in Florida

Op weg naar de attracties in Florida? Ga met een huurauto!

Autohuur in Florida

Op weg naar de attracties in Florida? Ga met een huurauto!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail