Over ons
Over ons

Over ons

Sinds de oprichting in 2001 is Euronature in een razend tempo uitgegroeid tot de grootste naturistische reisorganisatie van Nederland en België. Met meer dan 125 naturistische bestemmingen heeft u bij ons volop keus. En mocht u zelf niet kunnen kiezen dan staat een team van ervaren reisspecialisten voor u klaar om u te adviseren en uw ideale naturistische vakantie samen te stellen. Behalve een verblijf kunt u bij ons ook vliegtickets, autohuur, ferry overtochten, transfers, reis- en annuleringsverzekeringen regelen. Zo is uw complete vakantie van begin tot eind geregeld!

 

Ons kantoor staat in het Noord-Brabantse Sprang-Capelle (Nederland). Hier werken wij met een team van inmiddels 8 personen.

 

Voordelen van het boeken via Euronature

Wij doen ons best om objectieve informatie te geven, dit doen we bijvoorbeeld door actief beoordelingen te verzamelen. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Daarnaast checken wij ieder jaar de informatie die op onze website staat en proberen alles actueel te houden. Heeft u een klacht tijdens uw verblijf en komt u met de beheerder/eigenaar niet tot een gewenste oplossing dan bemiddelen wij voor u.  

 

Wat zeggen klanten over Euronature?

Marco en Thecla (25-03-2019): "Euronature had alles voor ons tot in de puntjes verzorgd: vanaf het parkeren in de buurt van Schiphol, de vliegreis, de huurauto op Lanzarote en natuurlijk het appartement op de prachtige locatie. Euronature verdient een dikke 10!"

 

José (23-12-2019): "De reis werd prima geregeld door Euronature. We hebben alle boekingen aan hen overgelaten: parkeren op Schiphol, vlucht, huurauto en apartement. Best fijn om niet alles zelf uit te hoeven zoeken. Zoals altijd topservice door de vriendelijke mensen van Euronature."

 

Missie

Onze missie is om naturistische reizigers en accommodatie-eigenaren van internationale naaktrecreatie bij elkaar te brengen voor een heerlijke onbezorgde vakantie.

 

Visie

Wij willen de grootste naturistische reisorganisatie zijn en blijven voor Nederlandse en Belgische naturisten. Wij streven ernaar telkens weer nieuw, verrassend aanbod te hebben voor deze doelgroep naar bestemmingen in Europa en de rest van de wereld. Via een toegankelijke website moet dit aanbod op een laagdrempelige manier boekbaar zijn voor iedereen (dus ook niet-naturisten) waarbij we laten zien dat naturistische vakanties heel normaal zijn.

 

Kernwaarden

Betrouwbaarheid en zekerheid: wij werken uitsluitend samen met betrouwbare partners op het gebied van vliegreizen, autohuur, verzekeringen, overnachtingshotels en meer. Ook zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. U boekt bij ons altijd met de laagste prijsgarantie. Als u bij ons boekt, betaalt u nooit meer dan als u rechtstreeks boekt bij de eigenaar. U profiteert dus eigenlijk voor hetzelfde bedrag van meer service en zekerheid!

 

Kennis en kwaliteit: wij adviseren u op basis van onze eigen ervaringen en observatie.

 

Klantgerichtheid door maatwerk en service: al onze reizen zijn op maat te boeken. U hoeft uw wensen maar aan ons door te geven en wij stellen uw ideale naturistische vakantie samen.

 

Betrokken bij duurzaamheid: wij sparen het milieu door onder andere geen brochures te maken maar te verwijzen naar de website in al onze communicatie-uitingen. Heeft u bij ons geboekt, dan vindt u uw reisbescheiden digitaal terug in uw Mijn Euronature-account. Hiermee voorkomen we onnodig uitprinten van papier. Om onze dienstverlening verder te verduurzamen hebben wij een DTO-medewerker aangesteld.

 

Gegevens van Euronature

Euronature B.V.

Raadhuisplein 5

5161 CG Sprang-Capelle

T (NL): 0416 35 20 40

T (BE) 00310 416 35 20 40

KvK: 18064904

BTW NL8179.21.564.B01

 

Bankgegevens:

Rabobank IBAN: NL84RABO0334236002 (BIC: RABONL2U)

Belfius (België) IBAN: BE11 779-5936705-48 (BIC: GKCCBEBBE)

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail