Naturistische vakanties Oostenrijk
Oostenrijk
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie in Oostenrijk

Bij Oostenrijk denkt u al snel aan wintersport en niet gelijk aan Oostenrijk als naturistische bestemming. Toch is Oostenrijk uitermate geschikt voor een naturistische vakantie, zelfs in de winter! Overdag staat u op de ski's en aan het eind van de dag warmt u weer op in de sauna. Afkoelen kan uiteraard in de sneeuw! Camping Rutar Lido en Hotel Luhrmann verwelkomen naturisten het hele jaar door.

 

Verblijft u tijdens de zomermaanden op een naturistencamping of naturistenhotel in Oostenrijk dan is het genieten op de zonneweide, het zwembad of aan het meer met ondertussen een spectaculair uitzicht op de hoogste Alpentoppen. De naturistische campings in ons reisaanbod liggen in het zuiden van Oostenrijk, dat zijn dan ook de regio's van het land met de meeste uren zon.

De bestemmingen in Oostenrijk

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Hotel Lührmann
9,0
Hotel Lührmann
Oostenrijk - Steiermark
  • Zomer- & winterbestemming 
  • Zonnen, zwemmen en uitstapjes
  • Skiën, langlaufen en sauna
Camping Müllerhof
8,2
Camping Müllerhof
Oostenrijk - Karinthië
  • Zwemmen in het meer
  • Animatie voor jong en oud
  • Ideaal voor gezinnen
Rutar Lido
7,7
Rutar Lido
Oostenrijk - Karinthië
  • Zomer- én winterbestemming
  • Vele zwembaden, ook overdekt
  • Ideaal voor gezinnen

Meer over Oostenrijk

Vakantieland Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend om imposante bergen, glinsterende meren en schilderachtige dorpjes. Liefhebbers van een heerlijke vakantie in de bergen zijn hier zeker op hun plaats en kunnen genieten van vele activiteiten zoals paardrijden, tennissen, zwemmen, golfen, raften, canyoning en tijdens de wintermaanden natuurlijk skiën, langlaufen en snowboarden. Ondertussen bent u gegarandeerd van een schitterende omgeving.

 

Tip!

Combineer twee landen in een vakantie! Maak een tussenstop in Oostenrijk en rij daarna door naar Italië. Qua afstand goed te doen en zo komt u uitgerust aan!

 

Eten en drinken

Jodelahiiiiitiiiiiii! De Oostenrijkers weten heel goed wat lekker eten is. Apfelstrudel en Wiener Schnitzel kennen we allemaal wel. Typisch Oostenrijks is Kaiserschmarrn, een soort pannenkoek met poedersuiker en appelmoes. In elk bergrestaurant is het wel te vinden op het menu. Ook zijn de Oostenrijkers dol op Gluhwein.

 

We wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie in Oostenrijk!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail