Curaçao
Curaçao
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie op Curaçao

Het heerlijke tropische klimaat maakt van Curaçao een uitstekende naturistische vakantiebestemming. Toch kent het populaire eiland Curaçao maar twee naturistische resorts en dat zijn The Natural Curaçao en Lagun Sunset Resort All-Natural. Vele naturisten zijn u overigens al voor gegaan naar dit paradijsje!

Lees hier het artikel over Curaçao en The Natural Curaçao uit Bloot Gewoon #9 2021. 

De bestemmingen op Curaçao

Voorkeuren

Lijst

Kaart

The Natural Curaçao
8,5
The Natural Curaçao
Curaçao - Sint Willibrordus
  • Kleinschalig resort
  • Clothing optional & Adults Only 14+
  • Zwembad
Lagun Sunset Resort
9,6
Lagun Sunset Resort
Curaçao - Lagun
  • Direct aan zee
  • Clothing optional & Adults Only 18+
  • Infinity pool

Meer over Curaçao

Over Curaçao

Van de ABC-eilanden is Curaçao het grootst. Het ligt in de Caribische Zee en het behoort tot de benedenwindse eilanden. De bewoners spreken er Nederlands en Papiaments. Het is op Curaçao zes uur vroeger dan in Nederland en in de winter vijf uur vroeger. Het hele jaar door is Curaçao een uitstekende vakantiebestemming. Het hoogseizoen is van januari t/m maart. Geeft u de voorkeur aan een rustigere periode dan kunt u het beste naar Curacao gaan in mei of juni of tussen september en half december.

 

Naturistenstranden

Er zijn geen officiële naaktstranden op Curaçao. Topless zonnen is officieel verboden, maar het wordt op de meeste grote stranden wel gedoogd. Wel zijn er afgelegen baaitjes te vinden waar naaktrecreatie mogelijk is op doordeweekse dagen wanneer het rustig is.

 

Bezienswaardigheden Curaçao

Voor duikers en snorkelaars is Curaçao een walhalla met koraalriffen, tropische vissen en kristalhelder water. Het is zelfs mogelijk om met dolfijnen te zwemmen! Houdt u meer van cultuur bezoek dan de kleurrijke handelskade van Willemstad of volg een rondleiding door een van de landhuizen waar u meer te weten komt over de koloniale geschiedenis met Nederland. Natuurliefhebbers gaan naar de unieke Hato grotten of naar het Christoffelpark met unieke flora en fauna. Er lopen diverse wandelroutes door dit nationale park.

 

Eten en drinken

De lokale keuken biedt heerlijke stoofschotels met geitenvlees (kabritu stoba) of rundvlees (karni stoba). Ook staan er veel vissoorten op de menukaart die gevangen worden in de wateren rondom Curaçao. Barracuda, tonijn of dorade zult u regelmatig terugzien op de menukaart. Er zijn zelfs restaurants die speciale kreeftavonden organiseren waar u heerlijk kreeft kunt eten tegen een redelijke prijs. Wilt u gewoon pizza of patat eten, dat kan natuurlijk ook. De internationale keuken is uitgebreid vertegenwoordigd op Curaçao van Chinees en Japans tot Braziliaans en Argentijns.

 

Tip!

Combineer Curaçao met een naturistische vakantie in Florida! Zo stelt u uw eigen rondreis samen waarbij u veel landen ziet in een vakantie.

 

Vliegen naar Curaçao

De internationale luchthaven van Curaçao is Hato International Airport. Het is ca. 9,5 uur vliegen vanuit Nederland en België. Ook voor vliegtickets naar Curaçao kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

 

Auto huren Curaçao

Wilt u veel zien van Curaçao, dan is een huurauto aan te bevelen. Op de luchthaven staat uw huurauto klaar waarna u zelf naar uw naturistische bestemming rijdt. Autohuur op Curaçao kunt u online boeken bij ons of neem contact met ons op.

We wensen u alvast een fijne naturistische vakantie op Curaçao!

Autohuur op Curaçao

De prachtige kustlijn en stranden ontdekken? Ga op pad met een huurauto!

Autohuur op Curaçao

De prachtige kustlijn en stranden ontdekken? Ga op pad met een huurauto!

Autohuur op Curaçao

De prachtige kustlijn en stranden ontdekken? Ga op pad met een huurauto!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail