Indonesië
Indonesië
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie op Bali (Indonesië)

Voor een naturistische vakantie op een paradijselijk eiland is Bali werkelijk een droombestemming. Het heerlijke klimaat, het lekkere eten en de relaxte sfeer maken dit een perfect vakantieoord. Zowel in het noorden als in het zuiden van Bali liggen fantastische, kleinschalige resorts waar u op en top geniet van een naturistisch verblijf.

De bestemmingen op Bali

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Bali au Naturel
8,2
Bali au Naturel
Indonesië - Bali
  • Tropische tuin
  • 2 zwembaden
  • Adults only 18+
Resort Gecko Bali
9,2
Resort Gecko Bali
Indonesië - Bali
  • Kleinschalig resort
  • Zwembad
  • Adults only 18+
Resort Bali Natur
9,2
Resort Bali Natur
Indonesië - Bali
  • Kleinschalig resort
  • Zwembad
  • Adults only 18+

Meer over Bali

Over Bali

Van heel Indonesië is Bali de populairste vakantiebestemming van veel Nederlanders en Belgen. Het eiland ligt in Zuidoost-Azië tussen Java en Lombok in. Bali is hindoeïstisch, dit in tegenstelling tot de rest van Indonesië waar de islam de belangrijkste religie is. Hindoeïsme speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de Balinezen. Dat is op het hele eiland te merken: in muziek, traditionele dans en talrijke religieuze ceremonies. Hindoes in kleurige gewaden brengen dan offers van bloemen en eten aan hun goden. Overal op het eiland zijn tempels. Sommige zijn indrukwekkend groot, andere klein en onopvallend langs de kant van de weg. Bijna elk Balinees resort heeft wel een eigen altaar of zelfs een kleine tempel. Ook de natuur op Bali is prachtig. Tropische regenwouden vindt u over het gehele eiland en het uitzicht over de sawahs (rijstvelden) is ronduit adembenemend.

 

Naturistenstranden

Topless zonnen en naturisme zijn verboden op Bali, daarom zijn er geen officiële naaktstranden.

 

Beste reisperiode

Van mei tot en met oktober valt de minste regen op Bali.

 

Bezienswaardigheden Bali

Het culturele hart van Bali is Ubud. Hier vindt u nog authentiek houtsnijwerk, klingelende gamelanorkesten en betoverende dansvoorstellingen. In het noorden bij Lovina is het mogelijk om dolfijnen te spotten en te snorkelen. De mooiste stranden liggen in het oosten zoals Ahmed Beach. Er zijn vele tempels te bezoeken over het hele eiland, de één nog mooier dan de andere. Aan de zuidkust liggen diverse zeetempels, één van de bekendste is Pura Tanah Lot. Het grootste en belangrijkste tempelcomplex van Bali is Purah Besakih.

 

Eten en drinken

Van verse fruit smoothies tot typisch Indonesische gerechten als gado gado en nasi goreng. Rijst is hier het belangrijkste ingrediënt in combinatie met wat groente en vlees. Op bijna elke straathoek is wel een warung te vinden: een eenvoudig eetkraampje met een paar tafels en stoelen waar je voor een paar euro geweldig lekker kunt eten.

 

Vliegen naar Bali

De luchthaven ligt bij de hoofdstad Denpasar. Het is ca. 16 uur vliegen naar Bali. Natuurlijk kunnen wij ook uw vliegtickets naar Bali voor u regelen. Zo is uw complete naturistische vakantie van begin tot eind geregeld.

 

We wensen u alvast een fijne naturistische vakantie op Bali!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail