Jamaica
Jamaica
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie op Jamaica

Ten zuiden van Cuba ligt Jamaica, een prachtig eiland in de Caraïbische Zee. De natuur is beeldschoon met tropisch regenwoud met ontelbare palmbomen, orchideeën en exotische vogels. Aan de noordkust liggen uitgestrekte witte stranden en in het zuiden rijzen hoge, groene bergen op uit de zee. Meer landinwaarts zijn er diverse nationale parken, watervallen, grotten en bergen. De hoofdstad van Jamaica is Kingston. Jamaica is een uitstekende keuze als naturistische bestemming want het heeft het hele jaar door een zonnig klimaat.

De bestemmingen op Jamaica

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Grand Lido Negril
8,8
Grand Lido Negril
Jamaica - Westmoreland
  • 5-sterren resort
  • All Inclusive
  • Clothing optional

Meer over Jamaica

Beste reistijd

Jamaica is een bestemming voor alle seizoenen want er is een gering temperatuurverschil tussen zomer en winter. De meeste regen valt in de zomer (mei t/m oktober), maar doorgaans gaat het om korte hevige buien aan het einde van de middag. Het orkaanseizoen is van juli tot november.

 

Naturistenstranden

Op de openbare stranden van Jamaica is naaktrecreatie verboden maar het is wel toegestaan in een aantal hotels & resorts waaronder Grand Lido Negril.

 

Bezienswaardigheden in Jamaica

Rum is het bekendste exportproduct van Jamaica, daarom mag een bezoek aan een rumstokerij niet ontbreken tijdens uw naturistische vakantie op Jamaica. Bezoek ook zeker een suikerrietplantage in de buurt van Negril. Andere populaire excursies op Jamaica zijn trips per bamboevlot op de Rio Grande, een bootsafari door de moerassen van Black River en een junglewandeling naar de Mayfield watervallen. Aan zee zijn volop mogelijkheden voor watersport: diepzeevissen, jetskiën, parasailen, snorkelen, waterskiën, windsurfen, zeilen, kanoën en duiken.

 

Eten en drinken in Jamaica

De Jamaicaanse keuken is een mengeling van Afrikaanse, Indiaanse, Chinese en Europese gerechten. De gerechten zijn vooral pittig gekruid en rijk gevuld. Enkele specialiteiten zijn Saltfisch (in zout gedroogde kabeljauw) en Fishtea (gekruide vissoep). Ook geniet u hier van vele exotische, vers geperste vruchtendrankjes. 

 

Vliegen naar Jamaica

Ook uw vliegticket naar Jamaica kunnen wij voor u regelen. Vanaf Nederland en België worden vliegreizen aangeboden naar Sangster International Airport in Montego Bay.

 

Wij wensen u alvast een fijne naturistische vakantie op Jamaica!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail