Luxemburg
Luxemburg
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie Luxemburg

Houdt u van een naturistische vakantie maar niet van de lange rit er naar toe? Op enkele uren afstand ligt de prachtig schone natuur en het heuvelachtige landschap van Luxemburg. In een schitterende groene omgeving én op een heerlijk familieterrein ligt naturistencamping de Reenert.

De bestemmingen in Luxemburg

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Camping De Reenert
7,9
Camping De Reenert
Luxemburg - Ardennen
  • Overdekt zwembad
  • Sauna
  • Familiecamping

Meer over Luxemburg

Vakantieland Luxemburg

Luxemburg is het één na kleinste land van Europa en heeft een prachtige natuur voor de vakantieliefhebber die niet al te lang wil rijden. De natuur is bijzonder mooi en is het beste te bezichtigen via de fiets of te voet. De vele routes laten al het moois zien en de natuurparken zijn allen nog in zeer goede staat. Naast deze natuur kom je aan cultuur ook niets te kort. De historie is behouden en in prachtige staat. Een heerlijke vakantie vol natuur én cultuur om van te genieten.

 

Bezienswaardigheden

Aan bezienswaardigheden kom je in Luxemburg niets te kort aangezien het een rijke historie heeft. De vele kastelen, kathedralen en paleizen tonen iedere keer weer hun veelzijdigheden. In Luxemburg-stad vindt u een gedeelte terug dat deel uit maakt van de werelderfgoedlijst van UNESCO, gezellige pleinen en veel cultuur.

 

Eten en drinken

De Luxemburgse keuken staat bekend om verschillende mosselgerechten en Gromper Keeschelche. Dit is te vergelijken met een pannenkoek, maar dan van aarappelen, ui en peterselie. De Bouneschlupp is een soep gemaakt van groene bonen. Dit wordt geserveerd met aardappelen, ui en spek. Naast deze traditionele gerechten is er een gevarieerd aanbod aan keukens welke geserveerd worden in een van de vele restaurants.

 

Naturisme in Luxemburg

Er zijn weinig mogelijkheden voor naaktrecreatie in Luxemburg, op de volgende twee naaktstranden na.

  • Claushaff (terrein De Poufank, dagrecreatie)
  • Brameschhaff (terrein Sports et Loisirs Naturistes Luxemburg, dagrecreatie)

 

Rijden naar Luxemburg

Luxemburg ligt op ongeveer 330 kilometer van Utrecht vandaan en op 200 kilometer van Brussel. In enkele uren bent u op uw bestemming.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail