La Palma
La Palma
Naturistische vakantie

Naturistische vakantie op La Palma

La Palma is het eiland met de eeuwige lente. Prachtige kloven, groene dichtbegroeide bossen en mooie beekjes vormen het groene paradijs aan de noordkant van het eiland. De zuidkant is een stuk kaler en toont geweldige lavahellingen. Het eiland trekt vooral wandelaars en rustzoekers dus verwacht hier geen drukke badplaatsen. De ruige bergen, imposante vulkanen en de subtropische begroeiing maken La Palma tot een prachtig, ongerept en zeer boeiend eiland. In het Nationaal Park Caldera de Taburiente kunt u prachtige wandeltochten maken en zelfs wandelen in een erosiekrater. Het toerisme op La Palma is lang niet zo massaal als bijvoorbeeld op Tenerife en Gran Canaria.

De bestemmingen op La Palma

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Vakantiehuizen La Palma
8,2
Vakantiehuizen La Palma
Canarische Eilanden - La Palma
  • Ruime keuze vrijstaande vakantiehuizen
  • Leef als een local
  • Ruimte, rust en privacy

Meer over La Palma

Naturistenstranden op La Palma

Een groot deel van het strand bij Puerto de Tazacorte is voor naaktrecreatie gereserveerd. Het ligt rechts van het haventje en wordt met een bord aangeduid bij de strandopgang tegenover "Pizzeria Il Tramonto". Parkeren kan bij het haventje. Er zijn horeca en sanitaire voorzieningen in de buurt (niet naturistisch). Met vlaggen wordt  aangeduid of er veilig gezwommen kan worden. Het is een mooi strand met zwart (vulkanisch) zand en hier en daar wat kiezels.

 

Bezienswaardigheden La Palma

In de levendige hoofdstad, Santa Cruz de la Palma, vindt u de typische Canarische architectuur. U vindt hier volop winkels en restaurants. De Valle de Aridane heeft veel te bieden. Los Llanos, de grootste stad van de vallei, heeft een gezellig winkelcentrum, veel leuke restaurantjes en een leuke zondagse kunst- en curiosa markt. Het gezellige stadje Tazacorte ligt dicht bij de zee, het heeft een authentiek centrum met kleurrijke huizen en een leuk aanbod aan winkeltjes en eethuizen. Wilt u walvissen of dolfijnen spotten? Vanuit de haven van Puerto de Tazacorte varen excursieboten uit.

 

Eten en drinken

Geniet van heerlijke Canarische gerechten in een van de vele restaurantjes en eethuizen. De keuken van La Palma bestaat vooral uit vlees- en visgerechten. De meest bekende specialiteit is Papas Arrugadas, dit zijn kleine aardappeltjes met een zout korstje. Ze worden geserveerd met een pittige Mojo saus.

 

Vliegen naar La Palma

De luchthaven van La Palma is Aeropuerto de Santa Cruz de La Palma, waar u in ca. 4,5 uur naartoe vliegt. Boekt u een naturistische vakantie op La Palma, dan kunnen wij uiteraard ook uw vliegtickets voor u regelen.

 

Auto huren

Een huurauto op La Palma is onmisbaar. Wilt u een auto huren, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

 

Canarische Eilanden

La Palma maakt deel uit van de Canarische Eilanden. Andere Canarische eilanden zijn Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote. De Canarische Eilanden behoren allemaal tot Spanje.
> Lees meer over de Canarische Eilanden

Autohuur op La Palma

Wilt u de prachtige natuur op La Palma ontdekken? Boek een huurauto!

Autohuur op La Palma

Wilt u de prachtige natuur op La Palma ontdekken? Boek een huurauto!

Autohuur op La Palma

Wilt u de prachtige natuur op La Palma ontdekken? Boek een huurauto!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail