La Palma
La Palma
Naturistische vakantie

Naturistische vakantie op La Palma

Naadloos bruin worden kan het hele jaar door op La Palma. De temperaturen liggen vrijwel altijd boven de 20 graden Celsius dus daarom kunt u er zowel in de zomer als in de winter heen voor een naturistische vakantie. La Palma is het meest groene eiland van de Canarische eilanden. Het trekt vooral wandelaars en rustzoekers dus verwacht hier geen drukke badplaatsen. De ruige bergen, imposante vulkanen en de subtropische begroeiing maken La Palma tot een prachtig, ongerept en zeer boeiend eiland. In het Nationaal Park Caldera de Taburiente kunt u prachtige wandeltochten maken en zelfs wandelen in een erosiekrater.

De bestemmingen op La Palma

Voorkeuren
Lijst Kaart
Vakantiehuizen La Palma2
8,1
Vakantiehuizen La Palma
Canarische Eilanden - La Palma
  • Ruime keuze vrijstaande vakantiehuizen
  • Ongestoord naturistisch verblijven
  • Privé zwembad
La Palma Natura
7,5
La Palma Natura
Canarische Eilanden - La Palma
  • Kleinschalig resort
  • Zwembad & grote tuin
  • Gunstig gelegen

Meer over La Palma

Naturistenstranden op La Palma

Een bekend naturistenstrand is Playa de las Monjas bij Los Llanos, een schoon strand met zand en keien. Een ander naturistenstrand is Playa de los Guirres in de gemeente Tazacorte. Het bestaat uit donker zand en grind.

 

Bezienswaardigheden La Palma

In de levendige hoofdstad, Santa Cruz de la Palma, vindt u de typische Canarische architektuur. U vindt hier volop winkels en restaurants. De Valle de Aridane heeft veel te bieden. Los Llanos, de grootste stad van de vallei, heeft een gezellig winkelcentrum, veel leuke restaurantjes en een leuke zondagse kunst- en curiosa markt. Het gezellige stadje Tazacorte ligt dicht bij de zee, het heeft een authentiek centrum met kleurrijke huizen en een leuk aanbod aan winkeltjes en eethuizen. Wilt u walvissen of dolfijnen spotten? Vanuit de haven van Puerto de Tazacorte varen excursieboten uit.

 

Eten en drinken

Geniet van heerlijke Canarische gerechten in een van de vele restaurantjes en eethuizen. De keuken van La Palma bestaat vooral uit vlees- en visgerechten. De meest bekende specialiteit is Papas Arrugadas, dit zijn kleine aardappeltjes met een zout korstje. Ze worden geserveerd met een pittige Mojo saus.

 

Vliegen naar La Palma

Er is een luchthaven op La Palma: Aeropuerto de Santa Cruz de La Palma. Boekt u een naturistische vakantie op La Palma, dan kunnen wij uiteraard ook uw vliegtickets voor u regelen.

 

Auto huren

La Palma is zeer geschikt om zelf te verkennen met een huurauto. Wilt u een auto huren, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Wij wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie op La Palma!

 

Canarische Eilanden

La Palma maakt deel uit van de Canarische Eilanden. Andere Canarische eilanden zijn Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote. De Canarische Eilanden behoren allemaal tot Spanje.
> Lees meer over de Canarische Eilanden

Autohuur op La Palma

Bent u met het vliegtuig maar wil u toch op pad? Neem een huurauto!

Autohuur op La Palma

Bent u met het vliegtuig maar wil u toch op pad? Neem een huurauto!

Autohuur op La Palma

Bent u met het vliegtuig maar wil u toch op pad? Neem een huurauto!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Openingstijden

Ma t/m vrij: 9:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur

Zondag gesloten

 

Contactgegevens

Euronature

Raadhuisplein 5

5161 CG Sprang-Capelle

T (NL) 0416 35 20 40

T (BE) 0031 416 35 20 40

info@euronature.nl 

Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail
Whatsapp