Naturistische vakantie Griekenland
Griekenland
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie Griekenland

Van mei tot oktober is Griekenland een uitstekende keuze voor een naturistische vakantie. Er is veel zon, cultuur, natuur, strand, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Kies uit naturistische bestemmingen voor een heerlijke vakantie op Rhodos en Kreta.

De bestemmingen in Griekenland

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Hotel Vritomartis
9,1
Hotel Vritomartis
Griekenland - Kreta
  • Vrijwel direct aan het naturistenstrand
  • Groot zwembad met kinderbad
  • Uitstekende waarderingen
Viva Tourismo Naturist Resort
6,8
Viva Tourismo Naturist Resort
Griekenland - Rhodos
  • Kleinschalig hotel
  • Zwembad
  • Adults Only 18+

Meer over Griekenland

Vakantieland Griekenland

Griekenland is maar liefst 1450 eilanden rijk. Naast deze eilanden zijn er nog het Griekse vasteland en het schiereiland de Peloponnessos. De vele oude schatten, overblijfselen en opgravingen zijn overal terug te vinden. Iedereen kent natuurlijk de Akropolis in Athene die vanuit bijna alle plekjes in de stad te zien is. De Grieken zijn zeer gastvrij en zeker ook naar toeristen toe. Er zijn veel kerken te vinden omdat in het dagelijks leven van veel Grieken het geloof een belangrijke rol speelt, maar ook dansen en zingen staan centraal. Naast de bij veel mensen bekende Griekse volksdans, de Sirtaki, zijn er nog veel meer volksdansen. Door het heerlijke klimaat is Griekenland een perfecte bestemming voor een naturistische vakantie! We hebben naturistische bestemmingen op Rhodos en Kreta.

 

Eten en drinken

Door de ligging van Griekenland ten opzichte van Turkije zult u zien dat veel gerechten op de menukaarten in beide landen voorkomen, zoals de Moussaka (gekruid gehakt met aardappelen), Souvlaki (vleesspies) of Dolmades (gevulde wijnbladeren). Hét drankje in Griekenland is Ouzo. Ouzo is een anijsdrankje met veel alcohol. U kunt dit drinken met water zodat het wat minder sterk is en een mooie witte kleur krijgt.

 

Vliegen naar Griekenland

Vanuit Nederland en België zijn er rechtstreekse vluchten naar de Griekse eilanden. Boekt u een naturististische vakantie naar Griekenland, dan kunnen wij uw vliegticket natuurlijk ook meteen voor u regelen. Wij adviseren u graag!

 

Auto huren in Griekenland

Het is mogelijk om een transfer bij te boeken van en naar de luchthaven in Griekenland. Echter wilt u wat van deze prachtige eilanden zien tijdens uw vakantie, dan raden wij u aan om een huurauto bij te boeken. Een huurauto is eenvoudig online bij ons te boeken. Mocht u vragen hebben, dan adviseren wij u graag.

 

We wensen u alvast een fijne naturistische vakantie in Griekenland!

Auto huren in Griekenland

Veel zien van de Griekse eilanden? Met een huurauto komt u overal!

Auto huren in Griekenland

Veel zien van de Griekse eilanden? Met een huurauto komt u overal!

Auto huren in Griekenland

Veel zien van de Griekse eilanden? Met een huurauto komt u overal!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail