Kreta
Kreta
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie Kreta

Het zonovergoten eiland Kreta is een populaire bestemming voor een naturistische vakantie tussen april en oktober. Aan de zuidoostkant van het eiland ligt naturistenhotel Vritomartis, het is de enige naturistische bestemming die op Kreta te vinden is. Kreta is het grootste eiland van Griekenland met uitgestrekte valleien vol olijfbomen, indrukwekkende kloven en een gevarieerde flora en fauna. U vindt er grote, drukke badplaatsen maar ook kleine, pittoreske vissersdorpjes.

De bestemmingen op Kreta

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Hotel Vritomartis
9,1
Hotel Vritomartis
Griekenland - Kreta
  • Vrijwel direct aan het naturistenstrand
  • Groot zwembad met kinderbad
  • Uitstekende waarderingen

Meer over Kreta

Naturistenstranden Kreta

De meeste stranden die geschikt zijn voor naturisme liggen aan de zuidkust van Kreta. Naturistenhotel Vritomartis heeft een eigen naturistenstrand: Filaki Beach.

 

Bezienswaardigheden

De geschiedenis van Kreta gaat terug tot het jaar 6000 v. Chr. Dat ziet u terug in de wereldberoemde opgravingen van Knossos met als grootste attractie het paleis van koning Minos. Het eiland is zeer bergachtig. De hoogste berg is 2456 meter hoog. Er zijn diverse kloven op Kreta die variëren in lengte, diepte en begaanbaarheid. De Samariakloof en de Imbroskloof zijn het bekendst maar voor alle kloven geldt dat u stevig in uw (wandel)schoenen moet staan! Wilt u een stad bezoeken dan is Chania met de sfeervolle, oude binnenstad een aanrader.

 

Eten en drinken

Kreta telt een groot aantal uitstekende restaurants en taverna's. De lokale drank is raki. In de gezellige Griekse taverna's geniet u van de lekkerste vis- en vleesgerechten. Kreta staat bekend om de beste olijfgaarden ter wereld. In de Griekse keuken is olijfolie dan ook een onmisbaar ingrediënt.

 

Vliegen naar Kreta

Vanuit Nederland, België en Duitsland vliegt u rechtstreeks naar Kreta. Ook uw vliegtickets naar Kreta kunt u eenvoudig via ons regelen.

 

Auto huren

We raden aan om een huurauto bij te boeken voor Kreta. Zo heeft u volledige vrijheid om het eiland te ontdekken op eigen gelegenheid. Natuurlijk kunnen wij uw huurauto ook voor u regelen. Een onbezorgde vakantie begint bij Euronature!

 

We wensen u alvast een fijne naturistische vakantie op Kreta!

Autohuur op Kreta

Maak gebruik van een huurauto en verken de omgeving!

Autohuur op Kreta

Maak gebruik van een huurauto en verken de omgeving!

Autohuur op Kreta

Maak gebruik van een huurauto en verken de omgeving!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail