Lanzarote
Lanzarote
Naturistische vakantie

Naturistische vakantie op Lanzarote

Het hele jaar door heeft Lanzarote een uitstekend klimaat en dat maakt het een perfecte bestemming voor een naturistische vakantie. Lanzarote is het meest oostelijk gelegen Canarische eiland op slechts 110 km van de Afrikaanse kust. Aan de oostkant van het eiland ligt het rustige naturistendorp Charco del Palo met vele appartementen en bungalows.

De bestemmingen op Lanzarote

Voorkeuren

Lijst

Kaart

Charco del Palo
8,2
Charco del Palo
Canarische Eilanden - Lanzarote
  • Uniek naturistendorp
  • Rust & ruimte
  • Direct of vrijwel direct aan zee
Castillo de Papagayo
8,5
Castillo de Papagayo
Canarische Eilanden - Lanzarote
  • Appartementencomplex
  • Maximaal 100 meter van zee
  • Zwembad

Meer over Lanzarote

Over Lanzarote

Het eiland heeft een vulkanische oorsprong. Opvallend is de typische bouwstijl van de huizen die te danken is aan de beroemde schilder en beeldhouwer César Manrique.

 

Naaktstranden op Lanzarote

Er zijn een aantal naturistenstranden op Lanzarote. Bekende naturistenstranden zijn Famara en Guacimeta. De rotsachtige kust bij Charco del Palo is vol baaitjes en inhammen. In die inhammen kunt u gemakkelijk het water inkomen en lekker zwemmen. Op de Apenrots kunt u heerlijk zonnen en via een trapje komt u in het glasheldere water van de oceaan.

 

Bezienswaardigheden Lanzarote

De populairste attractie van Lanzarote is nationaal park Timanfaya. Hier waant u zich in een maanlandschap door de vele vulkaankraters. Op de noordelijke punt van Lanzarote, ten westen van Órzola, vindt u een prachtig uitzichtpunt: Mirador del Rio. Vanaf deze lokatie heeft u vanaf een hoogte van ongeveer 475 meter een prachtig uitzicht over het eiland La Graciosa. Dankzij de vruchtbare vulkanische bodem en het vrij warme klimaat op Lanzarote is La Geria een succesvolle wijnstreek.

 

Eten en drinken

Wie van lekker eten houdt, komt op Lanzarote niets tekort. Het meest aanwezig zijn de Spaanse en de Canarische keuken, Aziatisch eten en visrestaurants. Typisch voor Lanzarote zijn de papas arragudas, dit zijn aardappels die in de schil gekookt worden.

 

Vliegen naar Lanzarote

Vanuit Nederland en België zijn er directe vluchten naar Lanzarote. Ook voor vliegtickets kunt u bij ons terecht. Vanuit Nederland is het ruim vier uur vliegen naar Lanzarote.

 

Auto huren

Een huurauto is onmisbaar op Lanzarote als u veel wilt zien van het eiland. Er is geen openbaar vervoer in Charco del Palo. Een huurauto regelt u eenvoudig online. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Wij wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie op Lanzarote!

 

Canarische Eilanden

Andere Canarische eilanden zijn Fuerteventura, Tenerife, La Palma en Gran Canaria. De Canarische Eilanden behoren allemaal tot Spanje.
> Lees meer over de Canarische Eilanden

Autohuur op Lanzarote

Veel zien van Lanzarote? Een huurauto biedt uitkomst.

Autohuur op Lanzarote

Veel zien van Lanzarote? Een huurauto biedt uitkomst.

Autohuur op Lanzarote

Veel zien van Lanzarote? Een huurauto biedt uitkomst.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail