MEDEDELING
Goed verzekerd
Onbezorgd genieten

Goed verzekerd op reis

Onbezorgd op vakantie gaan is belangrijk. Daarom zijn er reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen die u verzekeren voor risico’s die u niet had verwacht. Een reisverzekering dekt personenhulp maar is altijd uit te breiden met aanvullende diensten als bijvoorbeeld geneeskundige kosten of wintersport. Een annuleringsverzekering sluit u af wanneer u onverwachts niet op vakantie kunt of voor ongebruikte reisdagen. Beide verzekeringen kunnen voor een kortlopende of doorlopende periode afgesloten worden. Euronature werkt samen met de specialist op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen voor een onbezorgde reis, namelijk Europeesche Verzekeringen.

Kortlopende annuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan, dat u halverwege terug naar huis moet of dat een onderdeel van uw vakantie onvoorzien uitvalt. Dan bent u beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte dagen. Juist ook als u last minute een vakantie boekt, als u dan moet annuleren zijn de annuleringskosten hoog en eventuele omboek mogelijkheden beperkt. Bij de kortlopende annuleringsverzekering kunt u alleen een beroep doen bij onvoorziene gebeurtenissen die nog niet bekend waren bij het afsluiten van de verzekering. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal en u kunt kiezen uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

 

> Bereken uw premie

 

Standaard Annuleringsverzekering

Met de standaard Annuleringsverzekering van De Europeesche bent u goed verzekerd als u uw vakantie moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw vakantie, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor uw ongebruikte vakantiedagen. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen onvoorzien uit? Dan krijgt u de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen vergoed.

 

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw vakantie annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u liever niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld als uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

 

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. 
U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen. Als u ook een reisverzekering bij de Europeesche heeft afgesloten vergoeden wij ook uw eventuele terugreiskosten.

 

Daarom een kortlopende annuleringsverzekering van de Europeesche:

  • Unieke All risk Annuleringsdekking: u bepaalt zelf de reden van annulering
  • Overlijden derdegraads familie standaard meeverzekerd
  • Ex-partner blijft eerstegraads familie
  • Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
  • Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft

 

Verzekeringskaart kortlopende annuleringsverzekering
Voor uitgebreide informatie en de polisvoorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering verwijzen wij u naar de verzekeringskaart van de Europeesche Verzekeringen.

> Verzekeringskaart

 

Voorwaarden

De verzekeringsvoorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen.
> Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

 

Meer weten

Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Europeesche? Neem dan contact met ons op via tel. 0416 35 20 40 of stuur een e-mail naar info@euronature.nl.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail