MEDEDELING
Tsjechië
Tsjechië
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie in Tsjechië

Zoekt u een mooie, naturistische bestemming met rust, ruimte en natuur? Dan is Tsjechië een heel goede keuze. Tsjechië is het land van de bergen, meren, rivieren, moerassen en prachtige natuurparken. De beste periode voor naturisme is in de zomermaanden. Bovendien zijn er in Tsjechië vele naturistenstranden te vinden.

De bestemmingen in Tsjechië

Voorkeuren
Lijst Kaart
Camping v Klokocove2
8,5
Camping v Klokocove
Tsjechië - Midden-Bohemen
  • Gezellige familiecamping
  • Zwembad, speel- en zwemvijver
  • Rust & ruimte

Meer over Tsjechië

Vakantieland Tsjechië

De natuur en de eenvoud van het leven op het platteland maken Tsjechië een aantrekkelijke vakantiebestemming. In ons naturistische aanbod vindt u dan ook een kleinschalige camping waar een gemoedelijke sfeer hangt. In de bossen is het zelfs nog mogelijk urenlang te wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen. Kastelen, brouwerijen en kuuroorden, er valt genoeg te ontdekken in Tsjechië.

 

Tip!

Combineer twee landen in een vakantie! Eerst een naturistische vakantie in Tsjechië en daarna in Oostenrijk. Qua afstand goed te doen en zo ziet u veel van Centraal Europa. Zo stelt u uw eigen rondreis samen.

 

Eten en drinken

Houdt u van bier? Dan bent u in Tsjechië aan het goede adres. Er wordt hier nog volop bier gebrouwen. Voor wat betreft eten voeren vooral vleesgerechten de boventoon op de Tsjechische menukaart maar de internationale keuken is ook alom vertegenwoordigd. Over het algemeen geldt dat uit eten gaan in Tsjechië relatief voordelig is.

 

Vliegen naar Tsjechië

Heeft u plannen om met het vliegtuig op vakantie te gaan in Tsjechië, dan kunnen wij ook uw vliegticket regelen. De grootste luchthaven ligt bij Praag. Vanuit Nederland is het iets meer dan een uur vliegen naar Tsjechië.

 

Auto huren in Tsjechië

Gaat u met het vliegtuig naar Tsjechië en wilt u daarna naar uw naturistische bestemming, dan is het aan te raden een huurauto bij te boeken. Uw autohuur in Tsjechië kunnen wij ook voor u regelen. Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

 

Wij wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie in Tsjechië!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail