MEDEDELING
Slowakije
Slowakije
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie in Slowakije

Veel keuze aan naturistische vakantiebestemmingen in Slowakije is er eigenlijk niet. In heel Slowakije is slechts één naturistencamping te vinden. Toch weten vele naturisten deze plek ieder jaar weer te vinden want zoekt u rust en ruimte midden in een schitterende natuur, dan is Slowakije de place to be.

De bestemmingen in Slowakije

Voorkeuren
Lijst Kaart
Camping Dobra Luka1
Camping Dobrá Lúka
Slowakije - Banská Bystrica
  • Kleine familiecamping
  • Verwarmd zwembad
  • Kinderboerderij

Meer over Slowakije

Vakantieland Slowakije

Er liggen negen nationale natuurparken in Slowakije. Ten noorden van de enige naturistenbestemming die het land rijk is, ligt ook een groot nationaal park met kloven, ravijnen, grotten, rivieren en watervallen. Vele wandelpaden brengen u dwars door de schitterende natuur. In heel Slowakije zijn vele kuuroorden met thermale baden te vinden, oude houten kerken en imposante kastelen. Geheid komt u door dorpjes waar mensen nog in traditionele klederdracht rondlopen en waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. De kleine, groene hoofdstad Bratislava met het historische centrum mag u eigenlijk niet overslaan als u kiest voor Slowakije als naturistische vakantiebestemming.

 

Eten en drinken

Varkensvlees, aardappelen, groenten (voornamelijk zuurkool) en diverse melkproducten zult u veelvuldig terugvinden op de Slowaakse menukaart. Gekruide gerechten zijn ook populair. In het zuiden van Slowakije vindt u invloeden terug uit de Hongaarse keuken met goulash en lamsvlees. De nationale drank van de Slowaken is het bier. Over het algemeen geldt dat uit eten gaan in Slowakije relatief voordelig is.

 

Met de auto naar Slowakije

Het is een lange autorit naar Slowakije, ca. 1300 kilometer. Combineer deze bestemming daarom met een naturistische vakantie in Hongarije, Tsjechië of Oostenrijk op de heen- of terugreis. Zo ziet u meer landen in een vakantie!

 

Wij wensen u alvast een fijne, naturistische vakantie in Slowakije!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail