Naturistische Cruise
Cruisen vanuit Split

Naturistische Cruise vanuit Split

Split - Pucisca - Korcula - Lastovo - Ravnik - Komiza/Vis - Bisevo - Stari Grad - Bol - Solta - Split

Eén van de meest ontspannende manieren om de prachtige kust van Kroatië te ontdekken is tijdens een naturistische cruise! Met een traditioneel motorzeilschip vaart u langs ontelbare eilandjes en prachtige baaien. Het schip legt regelmatig aan in leuke stadjes waar u op verkenning kunt. Deze cruise begint en eindigt in Split. U vaart met een internationaal reisgezelschap van maximaal 24 personen, een kapitein, een kok en twee hulpjes. Naturisme is toegestaan op het grote zonnedek (ook tijdens het varen), in afgelegen baaien en op naturistenstranden.

Naturistische Cruise in beeld

Culinair genieten
In het kort
 • Naturistische cruise
 • Traditioneel motorzeilschip
 • Zonnedek
 • WiFi aanwezig
 • Halfpension
 • Barbecue avond
Diverse stops
Prachtige omgeving
Kristalhelder water

Zoek en boek uw vakantie

Aankomst
Vertrek
2 personen
Voorkeuren
2 mogelijkheden die niet voldoen aan uw voorkeuren en/of selectie
Naturistische cruise lower deck

Naturistische cruise lower deck

Max. 2 pers. - Halfpension
 • 2-persoonshut benedendeks
 • Douche en toilet
 • Halfpension
Naturistische cruise upper/main deck

Naturistische cruise upper/main deck

Max. 2 pers. - Halfpension
 • 2-persoonshut bovendeks/hoofddek
 • Douche en toilet
 • Halfpension

Faciliteiten en activiteiten

Sport, spel en ontspanning

 • Zonnedek
 • Ligbedden
 • Salon met airconditioning

Services

 • WiFi
 • Huur strandlakens

Ligging en omgeving

De vaarroute

Dag 1 (zaterdag): tussen 11.00 en 12.00 uur aankomst aan boord in de haven van Split. U maakt kennis met het schip, de bemanning en de andere gasten. We vertrekken om 13.00 uur met lunch aan boord gevolgd door een zwemstop bij het naturistenstrand Ruskamen. We varen door naar Pučišća op het eiland Brač. Hier kunt u van boord. Overnachting in de haven van Pučišća.


Dag 2 (zondag): in alle vroegte zetten we koers richting Korčula, de geboorteplaats van Marco Polo. De lunch wordt geserveerd bij het schiereiland Pelješac (in de buurt van Lovište) of in de rustige baai van Kneža op Korčula. In de middag aankomst in Korčula waar u van boord kunt. Bezoek 's avonds een van de vele restaurants aan zee of geniet van het prachtige uitzicht op het vasteland vanuit de beroemde cafés en bars. Overnachting in Korčula.


Dag 3 (maandag): in de ochtend kunt u een bezoek brengen aan de markt in Korcula, voordat we koers zetten richting Lastovo, het verst gelegen bewoonde eiland van Dalmatië. Aangelegd in de haven van Ubla kunt u de natuur van dit eiland ontdekken. Lastovo is omringd door vele kleine eilanden en is bekend om zijn vele kerkjes en ongewone schoorstenen. 's Avonds Captains dinner aan boord.


Dag 4 (dinsdag): we vertrekken vroeg in de ochtend naar het eiland Vis, jarenlang gesloten voor toeristen. Vis was, vanwege zijn unieke geografische ligging, een strategische haven voor de marine. We varen door naar het kleine Ravnik-eiland, waar de Groene grot te vinden is, vernoemd naar het ongewone licht dat in de zee reflecteert vanaf het gat bovenin de grot. Na een korte duik (als het weer het toelaat), varen we verder naar de stad Komiža voor de nacht. Komiža is een typisch vissersdorpje gelegen op het westelijke deel van het eiland. Geniet van de wandeling door de smalle steegjes of op een van de kiezelstranden met zoetwaterbronnen, die zich uitstrekken langs de hele oostelijke kant van de baai van Komiža.

 

 

Dag 5 (woensdag): vroeg in de ochtend varen we richting het eilandje Biševo om de Blauwe grot te bezoeken, een prachtig natuurverschijnsel. De mogelijkheid van ons bezoek hangt af van de weersomstandigheden, maar u wordt hiervan door de bemanning op de hoogte gebracht. Toegang tot deze grot moet ter plaatse worden betaald (ca. € 14,- p.p.). Na een zwemstop bij een van de stranden op het eiland Jeronim, gaan we verder richting Stari Grad op het eiland Hvar. U heeft hier de hele middag de tijd om deze unieke stad te verkennen. Stari Grad (oude stad) was eens onder de naam “Pharos” de hoofdplaats van het eiland, maar verloor deze leidende rol al eeuwen geleden aan de stad Hvar. Nog steeds herinnert het rijke, culturele erfgoed uit het verleden aan oude tijden, zoals het Paleis van Hektorovic.


Dag 6 (donderdag): na het ontbijt maken we een zwemstop. Terwijl we aan boord lunchen, varen we terug naar het eiland Brač en de beroemde stad Bol. We gaan zwemmen bij een van de mooiste stranden van Kroatië: het Ziatni Rat strand. Bol is een typisch vissersdorp. Geniet in een van de restaurantjes van verse vis, lokale wijnen en andere delicatessen van dit unieke eiland. Wandel naar Vidova Gora voor een spectaculair uitzicht op Bol en omgeving.


Dag 7 (vrijdag): op de laatste dag veel tijd omn te zwemmen in verschillende baaien bij het eiland Brač. We varen door haar het eiland Solta waar we in de baai van Livke gaan zwemmen en tijd nemen om te lunchen aan boord. In de loop van de middag komen we aan in de stad Stomorska. Laatste avond met barbecue aan boord.


Dag 8 (zaterdag): in alle vroegte varen we terug naar Split. Na het ontbijt gaat u van boord.

Praktische informatie

Goed om te weten

De getoonde foto's van het motorzeilschip kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat er gevaren wordt met een ander vergelijkbaar motorschip. Het programma kan aangepast worden aan gezamenlijke wens van de groep. De route kan ook in omgekeerde volgorde worden gevaren. Het minimum aantal deelnemers van de naturistische cruise is 10. Een onverhoopte annulering wordt uiterlijk 30 dagen voor vertrek gemeld.

 

Informatie over de motorzeilschepen

Lengte van de motorzeilschepen is ca. 27.30 meter en de breedte is ca. 6.20 meter. Er kunnen maximaal 24 personen mee.

 

Tip!

Combineer deze naturistische cruise met een verblijf op één van de andere naturistische bestemmingen in Kroatië.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Openingstijden

Ma t/m vrij: 9:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur

Zondag gesloten

 

Contactgegevens

Euronature

Raadhuisplein 5

5161 CG Sprang-Capelle

T (NL) 0416 35 20 40

T (BE) 0031 416 35 20 40

info@euronature.nl 

Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail