Naturistische Cruise
Gulet Cruise Noord-Kroatië
o.a. Krk, Olib, Cres

Gulet Cruise Noord-Kroatië

Opatija - Krk - Rab - Olib - Telašcika - Molat/Ilovik - Mali Lošinj - Cres - Opatija

Ontdek de kust van Noord-Kroatië vanaf het water en maak een naturistische cruise op een motorzeiljacht (gulet)! Deze cruise op de Oost-Middellandse Zee begint en eindigt in Opatija, langs talloze eilanden, azuurblauwe baaien, diverse badplaatsjes en beschermde natuurgebieden. Samen met een kapitein, kok en twee hulpjes vaart u met een internationaal gezelschap. ′s Morgens na het ontbijt gaan de trossen los en zet het schip koers naar open zee. Meestal wordt op de motor gevaren, maar als de wind gunstig is en de passagiers het leuk vinden wordt het zeil gehesen. Naturisme is mogelijk op het zonnedek (ook tijdens het varen), in afgelegen baaien en op naturistenstranden. Zoveel mogelijk worden rustige plekjes opgezocht om de privacy van de gasten te waarborgen.

Gulet Cruise Noord-Kroatië in beeld

Mooie zee
In het kort
 • 8-daagse naturistische cruise
 • Traditioneel motorzeilschip
 • Zonnedek
 • WiFi aanwezig
 • Halfpension
 • Captains dinner
 • Barbecue avond
Verzorgd
Ontspannen
Prachtige omgeving

Zoek en boek uw vakantie

Aankomst
Vertrek
2 personen
Voorkeuren
2 Gevonden mogelijkheden
Naturistische cruise lower deck
za 13-6-2020 | za 20-6-2020 € 1.310,00 Prijsdetails

Prijsdetails

Naturistische cruise lower deck

Max. 2 pers. - Halfpension
 • 2-persoonshut benedendeks
 • Douche en toilet
 • Halfpension
Naturistische cruise upper/main deck
za 13-6-2020 | za 20-6-2020 € 1.420,00 Prijsdetails

Prijsdetails

Naturistische cruise upper/main deck

Max. 2 pers. - Halfpension
 • 2-persoonshut bovendeks/hoofddek
 • Douche en toilet
 • Halfpension

Faciliteiten en activiteiten

Sport, spel en ontspanning

 • Zonnedek
 • Ligbedden
 • Salon met airconditioning

Services

 • WiFi aanwezig
 • Huur strandlakens

De vaarroute

De vaarroute

Dag 1 (zaterdag): tussen 11.00 en 12.00 uur aankomst aan boord in de haven van Opatija. U maakt kennis met het schip, de bemanning en de andere gasten. We vertrekken om 13.00 uur met lunch aan boord gevolgd door een zwemstop in de kristalheldere zee bij naturistencamping Bunculuka. We varen daarna verder langs het eiland Krk, de grootste van de Kroatische eilanden. In de loop van de middag gaan we voor anker in de haven van Baška of Punat, afhankelijk van het weer en in welke haven er plek is. Vrije tijd om te genieten van de vele cafés en restaurants langs de waterkant. Overnachting in de haven van Baška of Punat.


Dag 2 (zondag): na het ontbijt vaart u richting het eiland Rab. Onderweg wordt aangelegd in een prachtige baai met zandduinen om naturistisch te zonnen en te zwemmen. Na de lunch een zwemstop bij naturistenstrand Kandarola, een van de oudste naturistenstranden ter wereld. 's Middags komen we aan in Rab, een stad met middeleeuwse muren, Romaanse kerktorens, paleizen en oude gevels. U heeft voldoende tijd om het authentieke plaatsje te verkennen.


Dag 3 (maandag): we vertrekken al vroeg naar het eiland Olib, gelegen in het noordelijke deel van de archipel van Zadar. Zwemstop bij een van de naturistenstranden. We gaan voor anker bij Olib waar vele interessante archeologische bezienswaardigheden te vinden zijn uit de Romeinse tijd.

 

  

Dag 4 (dinsdag): na een ochtendduik zetten we koers naar het eiland Dugi Otok waar u de mogelijkheid heeft een bezoek te brengen aan natuurpark Telašćica (optioneel, entreegelden niet inbegrepen). 's Avonds Captains dinner aan boord.

 

Dag 5 (woensdag): vroeg vertrek naar Molat of Ilovik (afhankelijk van de beschikbaarheid in de kleine havens), gevolgd door een zwemstop bij het eiland Krava. Lunch aan boord en in de middag een zwemstop bij het eiland Krknata.


Dag 6 (donderdag): we varen naar het eiland Mali Losinj. Misschien zien we dolfijnen, want rondom het eiland Losinj leven meer dan 160 dolfijnen. ’s Middags aankomst in de haven van Mali Losinj waar we tevens overnachten.


Dag 7 (vrijdag): we varen naar het buureiland Cres met de bijna eindeloze olijfboomplantages en wijngaarden. Laatste avond met barbecue aan boord.


Dag 8 (zaterdag): in alle vroegte varen we terug naar Opatija. Na het ontbijt gaat u van boord.

Praktische informatie

Goed om te weten

De getoonde foto's van het motorzeilschip (gulet) kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat er gevaren wordt met een ander vergelijkbaar motorzeilschip. Het programma kan aangepast worden aan gezamenlijke wens van de groep. De route kan ook in omgekeerde volgorde worden gevaren. Het minimum aantal deelnemers van de naturistische cruise is 10. Een onverhoopte annulering wordt uiterlijk 30 dagen voor vertrek gemeld.

 

Informatie over het motorzeiljacht

Er wordt gevaren met traditionele houten gulets (motorzeilschepen twee- of driemastig) met een lengte van ca. 27.30 meter en een breedte van ca. 6.20 meter. Het aantal hutten varieert van 10 tot 15.

 

Tip:

Combineer deze gulet cruise Noord-Kroatië met een verblijf op één van de andere naturistische bestemmingen in Kroatië.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Openingstijden

Ma t/m vrij: 9:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur

Zondag gesloten

 

Contactgegevens

Euronature

Raadhuisplein 5

5161 CG Sprang-Capelle

T (NL) 0416 35 20 40

T (BE) 0031 416 35 20 40

info@euronature.nl 

Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail