Zakynthos
Zakynthos
Naturistische vakanties

Naturistische vakantie op Zakynthos

Een heerlijk eiland voor een naturistische vakantie is Zakynthos. Van mei tot en met oktober is er veel zon met temperaturen vanaf een graad of twintig. Aan de zuidoostkant van het eiland vindt u naturistenhotel Panorama, een vriendelijk hotel dat gerund wordt door een Griekse familie. Het naturistenstrand van Gerakas ligt vlakbij. Zakynthos maakt deel uit van de Ionische eilanden van Griekenland.

De bestemmingen op Zakynthos

Voorkeuren
Lijst Kaart
Hotel Panorama
8,0
Hotel Panorama
Griekenland - Zakynthos
  • Rust & ruimte
  • Zwembad & terrassen

  • Dichtbij naturistenstrand

Meer over Zakynthos

Naturistenstranden Zakynthos

Het naturistenstrand van Gerakas is een van de mooiste naturistenstranden van het eiland. Dit zand- en kiezelstrand loopt langzaam af in zee. Uitgerekend op dit strand komt elk voorjaar de caretta caretta schildpad broeden waar u dus rekening mee moet houden omdat het een beschermde diersoort is. Er kunnen afzettingen staan rondom schildpadeieren en er is toezicht door vrijwilligers. Een ander naturistenstrand op Zakynthos is Dapni Beach, gelegen in het zuiden.

 

Bezienswaardigheden Zakynthos

De grootste toeristische trekpleister is het aangespoelde scheepswrak op Navagio Beach. Ook vanaf de rotsen is het panoramische uitzicht adembenemend. Een andere bezienswaardigheid op Zakynthos zijn de Blauwe Grotten waar het lichtspel in het water een mooie blauwe gloed veroorzaakt. Zakynthos-stad is de hoofdstad van het eiland. Hier vindt u diverse musea, kerken, winkels en natuurlijk vele terrasjes en taverna's.

 

Eten en drinken

De Griekse keuken is voortreffelijk met lekkere souvlaki, mousaka of gyros. In de gezellige Griekse taverna's geniet u van de lekkerste vis- en vleesgerechten.

 

Vliegen naar Zakynthos

Kiest u voor een vliegvakantie naar Zakynthos, dan zijn er diverse mogelijkheden met vertrek vanaf een luchthaven in Nederland of België. Een vliegticket naar Zakynthos kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen. De luchthaven is Zakynthos Dionysios Solomos.

 

Auto huren

We raden aan om een huurauto bij te boeken. Zo ziet u veel van Zakynthos en u hoeft geen transfers te regelen. Een huurauto is eenvoudig online bij ons te boeken. Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

 

We wensen u alvast een fijne naturistische vakantie op Zakynthos!

Autohuur op Zakynthos

Op zoek naar de prachtige stranden? Ga op pad met een huurauto!

Autohuur op Zakynthos

Op zoek naar de prachtige stranden? Ga op pad met een huurauto!

Autohuur op Zakynthos

Op zoek naar de prachtige stranden? Ga op pad met een huurauto!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail