MEDEDELING
Geld terug garantie
Boek onbezorgd uw vakantie

Boek nu met geldteruggarantie

Wat zou het fijn zijn als u zich weer kunt verheugen op een nieuwe naturistische vakantie! Wat wij heel goed begrijpen, is dat u graag zekerheid wilt bij het boeken van uw volgende vakantie. En daarom helpen wij u een handje: boek nu uw verblijf bij Euronature met geldteruggarantie! U krijgt de garantie op volledige terugbetaling in het geval dat uw verblijf geannuleerd wordt met betrekking tot COVID-19. U ontvangt geen voucher meer maar binnen 14 dagen uw geld terug, ook als u een coronavoucher ingewisseld heeft. Omboeken naar een andere bestemming of de vakantie verplaatsen naar een later moment is vaak ook mogelijk. Boek nu zorgeloos uw verblijf en laat de vakantievoorpret maar beginnen!

De actie

  • Euronature garandeert volledige terugbetaling van uw verblijf binnen 14 dagen wanneer de overheid een negatief reisadvies afgeeft voor uw vakantiebestemming binnen twee weken voor vertrek. Zodra dit voor uw boeking geldt, zullen wij u hierover informeren.
  • Wij volgen de reisadviezen van Nederland Wereldwijd en van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.

 

Actievoorwaarden:

- Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 1 december 2020
- De actie geldt ook voor autohuur via Sunny Cars en luchthaventransfers
- Kiest u voor het omboeken van uw vakantie naar een later moment en is de nieuwe vakantie duurder, dan betaalt u het verschil bij. Is de nieuwe vakantie goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug.

- De actie is niet geldig op vliegtickets en ferry overtochten. Hiervoor gelden de voorwaarden van de betreffende vervoersmaatschappij.

Waarom vanaf nu de geldteruggarantie?

De voucher was een belangrijke, noodzakelijke oplossing tijdens de uitbraak van deze pandemie. Voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 1 december 2020 kunnen we u de geldteruggarantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met accommodatiehouders.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail