MEDEDELING
Geld terug garantie
Boek onbezorgd uw vakantie

Actie: Boek met Geld terug-garantie

Actie verlengd tot 1 augustus!

Bij Euronature boekt u nu uw naturistische vakantie met Geld terug-garantie. U kunt tot kort voor vertrek uw verblijf flexibel annuleren met de garantie op volledige terugbetaling in geval van annulering met betrekking tot COVID-19. Omboeken van dezelfde bestemming naar een later moment is ook mogelijk.

De actie

Euronature garandeert volledige terugbetaling van uw verblijf in de onderstaande gevallen van annulering veroorzaakt door COVID-19:

  • De naturistenbestemming is niet toegankelijk vanwege reisbeperkingen gerelateerd aan COVID-19
  • U woont in een gebied waar reisbeperkingen gerelateerd aan COVID-19 gelden en u kunt niet naar de naturistenbestemming reizen.
  • De overheid geeft een negatief reisadvies af (rood/oranje).

 

Actievoorwaarden:

  • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 5 juni t/m 1 augustus 2020
  • De actie geldt ook voor vliegtickets van Transavia, KLM, TUI Fly Nederland, TUI Fly België en Brussels Airlines. Voor vliegtickets van andere airlines gelden de voorwaarden van de betreffende vervoersmaatschappij. Onze medewerkers informeren u graag.
  • De actie geldt ook voor autohuur via Sunny Cars
  • De actie is niet geldig op overtochten. Hiervoor gelden de voorwaarden van de betreffende vervoersmaatschappij.
  • Kiest u voor het omboeken van uw vakantie naar een later moment en is de nieuwe vakantie duurder, dan betaalt u het prijsverschil bij. Is de nieuwe vakantie goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug.

 

Naar deze landen kunt u weer op vakantie:
Spanje, Canarische Eilanden, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal, Kroatië, Slovenië, Oostenrijk, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Griekenland en Curaçao.

 

NB: Bij boekingen tot 5 juni was geld terug helaas niet mogelijk en werd een voucher verstrekt, maar omdat wij nu nieuwe afspraken hebben gemaakt bestaat deze mogelijkheid vanaf nu wel.

 

COVID-19 en vakantie

> Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail