Geld terug garantie
Boek onbezorgd uw vakantie

Boek nu met geldteruggarantie

Geldig voor boekingen gemaakt tot en met 14 juli 2021

Wat zou het fijn zijn als u zich weer kunt verheugen op een nieuwe naturistische vakantie! Wat wij heel goed begrijpen, is dat u graag zekerheid wilt bij het boeken van uw volgende vakantie. En daarom helpen wij u een handje: boek nu uw verblijf bij Euronature met geldteruggarantie! U krijgt de garantie op terugbetaling in het geval dat uw verblijf geannuleerd wordt met betrekking tot COVID-19. U ontvangt geen voucher meer maar binnen 14 dagen uw geld terug, ook als u een coronavoucher ingewisseld heeft. Omboeken naar een andere bestemming of de vakantie verplaatsen naar een later moment is vaak ook mogelijk. Boek nu zorgeloos uw verblijf en laat de vakantievoorpret maar beginnen!

De actie

  • Euronature garandeert terugbetaling van uw verblijf binnen 14 dagen met aftrek van verwerkingskosten van € 39 wanneer de overheid een negatief reisadvies afgeeft voor uw vakantiebestemming binnen 10 dagen voor vertrek. Zodra dit voor uw boeking geldt, zullen wij u hierover informeren en dat doen wij op volgorde van datum van vertrek.
  • Wij volgen de reisadviezen van Wijs op Reis van de Nederlandse overheid en van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken van de Belgische overheid.

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt ook voor autohuur via Sunny Cars en luchthaventransfers
- Kiest u voor het omboeken van uw vakantie naar een later moment en is de nieuwe vakantie duurder, dan betaalt u het verschil bij. Is de nieuwe vakantie goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug.

- De actie is niet geldig op vliegtickets en ferry overtochten. Hiervoor gelden de voorwaarden van de betreffende vervoersmaatschappij.

Waarom vanaf nu de geldteruggarantie?

De voucher was een belangrijke, noodzakelijke oplossing tijdens de uitbraak van deze pandemie. Voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 1 december 2020 t/m 14 juli 2021 kunnen we u de geldteruggarantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met accommodatiehouders.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail