MEDEDELING
Eerste keer naturistisch
Ontdek ook het naturisme!

Voor het eerst naturistisch op vakantie

Heeft u nog nooit een naturistische vakantie geboekt maar overweegt u dat wel? Vraagt u zich af of het wat voor u is? En welke bestemming is geschikt voor een eerste kennismaking met het naturisme? We geven tips om u te helpen in uw keuze.

Tips van andere naturisten

Als reisorganisatie horen wij regelmatig van klanten hoe een eerste naturistische vakantie bevallen is. Zo schrijven Cor en Romy in hun review over hun eerste naturistische vakantie over Hotel Vritomartis op Kreta: "Het was voor ons de eerste keer een naturisten vakantie, Vritomartis was hier zeer geschikt voor. Leuk bloot zonnen, maar toch gekleed eten. Voor ons perfect en we gaan zeker volgend jaar weer".

 

Marcel raadt Petit Hotel Natura aan op Gran Canaria: "Dit was onze eerste ervaring met een naturistenvakantie die uitstekend bevallen is. Leuke kleinschallige pitoreske locatie. Zwembad aan de kleine kant. Uitstekende stranden in de omgeving".

 

Maurice is naar Skinny Dippers appartementen op Mallorca geweest voor zijn eerste naturistische vakantie:

"Heerlijke week gehad bij Tony en Elaine van S.D. appartementen. Zij doen er alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Nette kamers die dagelijks worden schoongemaakt. Veel adviezen voor naaktstranden, restaurants of dagtripjes. Lokatie is wat afgelegen en zodoende heb je wel een auto nodig. Zwembad is niet al te groot, maar zeker wel lekker om even af te koelen. Wij hebben er onze eerste naaktvakantie als zeer prettig ervaren en gaan zeker nog eens terug".

 

Ook naturistendorp Charco del Palo op Lanzarote is een goede keuze. M&H verbleven hier in Casa Finisterre:

"Voor het eerst een naaktvakantie gedaan, het dorp is vrij rustig wat betreft winkels en horeca, maar dat was voor ons geen punt. Heerlijk om s' morgens in je blootje de zon te zien opkomen uit de zee en te kunnen ontbijten op het terras voor het eenvoudige maar net en schoon appartement. Deze vakantie van een week is zeker voor herhaling vatbaar."

 

Thea is zeer te spreken over Hotel Panorama op het Griekse Zakynthos:

"Dit was onze eerste échte naturisten-vakantie en het is ons prima bevallen! Hotel Panorama ligt op een mooie, rustige, beschutte lokatie en vanaf vrijwel alle balkons heb je een schitterend uitzicht. De kamers worden dagelijks goed schoongemaakt en de wisseling van linnengoed is ook voldoende. Moeder Tina kookte elke dag een heerlijke maaltijd voor ons en dochter Natascha werkte keihard om het alle gasten naar hun zin te maken! Wij zullen hier beslist nog een keer terugkomen!"

 

Frank en Gerda zijn voor het eerst naar een naturistencamping geweest in Frankrijk. Zij vertellen over hun eerste naturistische vakantie op Domaine des Lauzons:

"Zoals gezegd de eerste keer. In de sauna en thuis zijn we dat gewoon maar niet op een camping. We hadden het niet beter kunnen treffen. In het voorseizoen was nog niet alles open maar dat was voor ons geen probleem. Voldoende andere gasten ook. Prachtige, bergachtige omgeving waar we toch regelmatig de fiets gebruikt hebben. Forcalquier, op 8 km. is een levendige plaats met ruim voldoende winkels en op maandag een grote markt. Woensdag is er een bio-markt. Voor herhaling vatbaar."

 

Camping El Templo del Sol in Spanje is voor S. de Rooij goed bevallen voor een eerste naturistische vakantie:

"Onze eerste ervaring met een naturistische vakantie is 100% meegevallen. Schitterende camping, zeer vriendelijk personeel, heerlijk en betaalbaar eten en zeer mooie omgeving. Niks op aan te merken en we gaan zeker nog een keer terug naar dit mooie plekje."

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail