Eerste keer naturistisch
Ontdek ook het naturisme!

Voor het eerst naturistisch op vakantie

Heeft u nog nooit een naturistische vakantie geboekt maar overweegt u dat wel? Vraagt u zich af of het wat voor u is? En welke bestemming is geschikt voor een eerste kennismaking met het naturisme? We geven tips om u te helpen in uw keuze.

Terreinen met textiel- en naturistendeel

Er zijn campings die bestaan uit een naturistengedeelte en een zogeheten ‘textielgedeelte’ waar men dus niet bloot recreëert. Soms zit er een afscheiding tussen de twee gedeelten, maar dat hoeft niet. Voordeel is dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten op het gehele terrein. Zo kunt u het beste van twee werelden combineren. Camping Kovačine en camping Kanegra in Kroatië zijn zulke campings. Ook Camping De Reenert in Luxemburg is een blootcamping maar biedt toegang tot alle faciliteiten op de naastgelegen textielcamping Fuussekaul.

 

Een andere goede keuze is Parque Vacacional Eden op Tenerife. Dit is in feite een textielbestemming, maar op het dak van het Esplanade gebouw kunt u heerlijk in uw blootje zonnen en zwemmen en heeft u een prachtig uitzicht op zee.

 

Ook op Fuerteventura zijn er mogelijkheden. Tegenover het populaire naturistenresort Monte Marina ligt hotel Marina Playa. Dit is in feite een textielhotel (van dezelfde eigenaren als Monte Marina) maar u mag gebruik maken van alle naturistische faciliteiten van Monte Marina. Hotel Marina Playa ligt aan de overkant van de straat. Dit hotel staat op dit moment (nog) niet op onze website, maar kan wel telefonisch bij ons worden geboekt of stuur een e-mail naar info@euronature.nl.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:30 – 17:00 uur za: 09:30 – 14:00 uur
Stuur ons een e-mail