MEDEDELING
Eerste keer naturistisch
Ontdek ook het naturisme!

Voor het eerst naturistisch op vakantie

Heeft u nog nooit een naturistische vakantie geboekt maar overweegt u dat wel? Vraagt u zich af of het wat voor u is? En welke bestemming is geschikt voor een eerste kennismaking met het naturisme? We geven tips om u te helpen in uw keuze.

Onze tips

 

Finca Robusto in Spanje

Finca Robusto in Spanje is een goede keuze voor een eerste kennismaking. Het minimale verblijf is 3 nachten, het is niet al te ver vliegen en bovendien zou u kunnen overwegen om Finca Robusto te combineren met een hotelverblijf in Valencia voor een stedentrip.

 

> Bekijk Finca Robusto

 

Aparthotel Monte Marina

Aparthotel Monte Marina op Fuerteventura is ook een goede keuze, dit resort is niet zo massaal waardoor u u snel op uw gemak voelt.

 

> Bekijk Monte Marina

 

Hotel Vritomartis

Hotel Vritomartis op Kreta is bij uitstek geschikt voor een eerste kennismaking met het naturisme. Dit is een heerlijke bestemming met zon, zee en een naturistenstrand. In dit hotel zal het u aan niets ontbreken! Voor wat betreft het bloot zijn: in alle binnenruimtes van Hotel Vritomartis geldt dat u gekleed moet zijn, dus ook in de eetzaal. Voor alle buitenruimtes geldt dat niet.

 

> Bekijk Hotel Vritomartis

 

Charco del Palo

Geeft u de voorkeur aan een verblijf in een appartement, bungalow of villa? Bekijk dan eens Charco del Palo, een naturistendorp op Lanzarote waar u vooral geniet van de rust.

 

> Bekijk Charco del Palo

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail