MEDEDELING

Coronatest

Steeds meer landen stellen een PCR-test verplicht waarbij elke reiziger een negatieve testuitslag moet hebben.

10% korting op een PCR-test via Euronature bij HealthCheckCenter

Bij HealthCheckCenter (voorheen HetHuisartslab) kunt u terecht voor een PCR-test middels een keel-neus swab afname. HealthCheckCenter heeft testlocaties door heel Nederland en is een initiatief van U-Diagnostics, een innovatief medisch laboratorium. HealthCheckCenter is gevalideerd door het RIVM en het RKI.

 

Via Euronature kunt u 10% korting krijgen op een PCR-test. Er wordt geen korting gegeven op andere testen.

 

Hoe werkt het?

Om de korting te verkrijgen, ontvangt u van ons een (aantal) vouchercode(s). Deze codes kunt u aanvragen bij Euronature via info@euronature.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer. U ontvangt voor elke deelnemer van uw reisgezelschap 1 unieke vouchercode.

 

Heeft u de codes ontvangen? Dan kunt u zich hierna vanaf 7 dagen voor vertrek registreren voor een COVID-19 PCR-test bij HealthCheckCenter. U moet ook het afreisdocument aanvinken, deze heeft u ook nodig voor uw reis. Registreren voor de korting op de PCR-test kan alleen via onderstaande link:

Waar kan ik me laten testen?

Nederland: U kunt onder meer terecht bij HealthCheckCenter, Travel Clinic, PCRtest.nl, Coronalab, Travel Health Clinic en Teststraat.com. Euronature werkt samen met HealthCheckCenter waar u tegen een gereduceerd tarief een PCR-test kunt laten afnemen.

 

België: neem contact op met uw behandelend arts of klik hier voor meer informatie.

Wat voor coronatesten zijn er?

Er zijn verschillende soorten coronatesten. Bij een PCR-test wordt gekeken of er genetisch materiaal (RNA) van het coronavirus in de neus- of keelholte zit. Er wordt met een wattenstaafje keel- en neusslijm afgenomen, ook wel de keel-neus swab test genoemd. Bij een antigenen sneltest wordt gekeken naar de aanwezigheid van bepaalde coronaviruseiwitten in neus- en keelslijm. De uitslag heeft u binnen 20 minuten.

Waar moet de test aan voldoen?

U moet een negatief testresultaat hebben. Bij een negatieve testuitslag, ontvangt u ook een Engelstalig afreisdocument die u mee moet nemen op reis. Dit Engelstalige afreisdocument moet u ook aanvinken bij uw aanvraag voor de PCR-test. Bovendien mag de coronatest niet eerder zijn afgenomen dan het maximale aantal uren voor vertrek of aankomst, afhankelijk van de bestemming. U bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste documenten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Contactgegevens

Kunnen wij u helpen?

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur za: 09:00 - 14:00 uur
Stuur ons een e-mail